Раници и сакове

Раници и сакове

Най-богатият избор от раници, на които можеш да разчиташ: туристически и планинарски раници, катерачни раници, алпийски раници, олекотени раници, вело-раници, ученически раници, универсални раници, раници ТАШЕВ - легендарно здрави.
Раници и сакове
Трекинг екипировка

Трекинг екипировка

Екипировката, която никога няма да те предаде - туристически обувки, гети, котки, щеки, дъждобрани, челни лампи, уормъри и карти, даже и дехидратирани храни - специализирани продукти, създадени да са леки и компактни, но и издръжливи и комфортни -точно каквото ти трябва, когато си с раница на гръб.
Трекинг екипировка
Къмпинг оборудване

Къмпинг оборудване

И на открито можеш да нощуваш комфортно, когато си с точното оборудване. Палатки и спални чували за всички сезони, стелки и дюшеци, сгъваеми маси и походни легла, къмпинг столове и мебели, бивачни осветления, термоси и бутилки, съдове и прибори, котлони и газ, всичко необходимо за бивакуване сред природата.
Къмпинг оборудване
Чанти и несесери

Чанти и несесери

Пътешествията са по-приятни, когато багажът е добре организиран. Чантите Ташев побират всичките ви вещи в специално създадени за тях джобчета и отделения. Чувствате се сигурни, където и да сте - в екзотичен град или в градския парк. Несесери, портмонета, чантички за кръст - не можете без тях.
Чанти и несесери
Функционални облекла

Функционални облекла

Няма лошо време, ако си с подходящо облекло. Специалните дишащи, бързосъхнещи, олекотени облекла бързо навлязоха в употреба в планинарството и активните дейности сред природата, но вече и за каквито и да било занимания и в свободното време, както и в ежедневието.
Функционални облекла
Аксесоари

Аксесоари

За да си винаги подготвен, в раницата си имай всичките дребни неща, които ще направят приключението ти по-приятно: аксесоари за раници, ножове, очила, хавлии, резервни части, ремонтни комплекти, катерачен инвентар и др.
Аксесоари
Нови продукти

Нови продукти

В ТАШЕВ outdoors постоянно създаваме и доставяме нови интересни и полезни продукти. Разгледай тук нашите най-нови предложения и избери сред множеството качествени продукти за своето любимо занимание сред природата.
Ново
Промоции

Промоции

Тук ще откриете интересни и изгодни предложения при заупуване на 2 или повече продукта.
Промоции
Outlet

Outlet

Последни бройки, единични мостри, продукти от стари колекции, демонстрационни и тестови продукти, ползвани за кратко от екипа - тук всичко това предлагаме на много ниски цени до изчерпване на количествата.
Outlet
ВАУЧЕРИ за покупка

ВАУЧЕРИ за покупка

Вече можете и он-лайн да закупите подаръчни ваучери на стойност 50, 100 и 200 лв. Закупени он-лайн, важат при покупка във всичките ни обекти: в магазините ни в София и в Плевен, както и в он-лайн магазина.
Други
Tashev outdoors - София

Tashev outdoors - София

Пълната колекция на българската марка Ташев, както и пълно трекинг и къмпинг оборудване от марките, които Ташев внася: Vango, Trekmates, High Peak, Northland, H.A.D., Fuse, Lomer, Frendo и др. са вече и в София: кв. Гео Милев, SkyCity Mall, всеки ден.
Контакти
25 години

Ташев outdoors

Кои сме ние?

ТАШЕВ е българска компания с 25 годишен опит, която произвежда туристически раници и внася и дистрибутира качествена туристическа и къмпинг екипировка на достъпни цени от добре известни европейски брандове.

повече за нас
Висок клас облекла от Австрия
25 години раници Ташев
Раница ТАШЕВ Saver 35 обновена!

Новини

ПОДАРЪЦИТЕ продължават!

ПОДАРЪЦИТЕ продължават!

Джоб FIX по избор ще получите с всяка раница ТАШЕВ с обем от 55 до 100 L! Поради големия интерес, вече са 6 модела: L, M, XL, Pro, Pro Lon...
Повече